fbpx

Добре дошли в света на красивата коса и блестящият външен вид. Фризьорски салон FIL’S POINT не просто ще се погрижи и за Вас, но ще Ви консултира как да поддържате и имате красива коса и скалп. Салонът работи с най- качествените продукти на пазара, на достъпни цени. Ние вярваме, че красивата и здрава коса, и добре оформената прическа са ключът към добро самочувствие и увереност, всеки ден.

Saloon
Saloon
Saloon

Промоции и специални евенти

Запознайте се с нашите стилисти

Ние знаем, колко е важно доверието между фризьора и клиента, за да се получи перфектен резултат. Нашите фризьори имат дългогодишен опит в сферата и са в крак с последните тенденции в прическите, цветовете, грижата и стила на косата. Салонът работи с над 1000 редовни клиенти, които се доверяват на експертното мение и професионализъм на фризьорите му.

Филип Първанов

Филип Първанов

е идеологът и създател на FIL’s POINT. Той има повече от 12 годишен опит като фризьор. Започва кариерата си във верига КАЛО – Калин Куцинов. Ходил е на обучения при Bertram K, Laurent Decreton, Olaf van den Wildenberg и много други. Печели втора награда на Националния конкурс за прическа, организиран от Националната организация на фризьорите в категория дамско салонно подстригване.

Ласина Манолова

Ласина Манолова

започва обучението си като фризьор преди повече от 11 години, при коафьора Калин Куцинов. Обучавала се е при Laurent Decreton и Olaf van den Wildenberg. Тя е перфектен колорист, с внимание към детайла и изключително прецизна в работата си. Работи с Филип Първанов от самото създаване на FIL’s POINT. Печели доверието на всеки клиент.

Ралица Емилова

Ралица Емилова

Започва обучението си във веригата Кало с Филип Първанов и Ласина Манолова. Преминава през редица семинари и става част от екип колористи обучаващи за Лореал България. Завършила обучения в American Crew. Щастлива е, че е част от екипа на FIL'S POINT

Запиши си час 087 776 2400

Подстригване

Подстригване

Вид Услуга Цена
Дамско подстригване + измиване и сешоар 49лв.
Мъжко подстригване + измиване и стилизиране 28лв.
Детско подстригване 17лв.
Кератинова терапия PAUL MITCHELL  50лв.
 Кератинова терапия Естел  25лв.

Боядисване

Боядисване

Боядисване

Вид Услуга Цена
Боядисване 61лв.
Кичури 80лв.
Балеаж 60лв.
 Тониране  15-30лв.
 Мъжки коректор на бели коси  – Cover 5  20лв.

Боядисване

Боядисване

Прическа

Прическа

Вид Услуга Цена
Сешоар 29лв.
Преса / Букли 30-35лв.
Маша 35-50лв.
 Официална прическа / Кок 60-100лв.
 Грим  60лв.

Отзиви

Контакт

© All Rights Reserved. Fil's Point 2016